intrebarea mea este vis a vis de majorarea pensiei alimentare . Nu figurez ca si salariat , dar sunt actionar la 2 firme , una suspendata pe 3 ani , cealalalta , profitabila , dar nu distribuie nici un dividend din profitul realizat . Ce relevanta au aceste aspecte in stabilirea cuantumului pensiei ? Ce relevanta are ( subiectiva sau nu , pt judecator ) situatia prospera a firmei care activeaza ( mentionez ca sunt 2 asocati in cadrul actionariatului si , in motivarea actiunii de majorare a pensiei se descrie situatia financiara a firmei ) . Tb sa mai spun ca prin hotarirea de divort s-a stabilit cuantumul pensiei la 25%din veniturile tatalui , dar nu mai mult decit salariul minim pe economie , iar in actiunea intentata se cere majorarea pensiei la 1500 ron . Va multumesc frumos , Dorin77
Nu are nici o relevanta faptul ca in motivarea actiunii de majorare a pensiei de intretinere s-a descris situatia financiara firmei. Nu firma - persoana juridica - datoreaza pensia de intretinere, ci dv. in calitate de persoana fizica. Conteaza veniturile pe care le realizati dv in mod constant.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentare
ellpadre
as dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare pentru chemarea in judecata a tatalui pentru majorarea pensiei alimentare? si daca se iau in considerarea ... (vezi toată discuția)