Buna ziua!
Am si eu problema asta.
Locuiesc intr-un cartier residential nou de aproape 2 luni si in dimineata asta pe masina mea si a vecinului a cazut zapada de pe mansarda blocului,masinile ereau in parcarea amenajata pt care nu platim dar sunt "asigurate" pt.locatari. Nu avem asociatie de locatari asa ca,am facut cateva poze si le-am trimis la unul din manageri care lucreaza la acest cartier si am cerut sa ma ajute,ajutor pe care spune el nul pot avea adica nu ma pot despagubi pt ca acoperisul dispune de tot ce trebuie sa se evite astfel de incidente.
Multumesc
Vreau sa mai stiu de ce politia din sat ia numai declaratii verbale si nu se pune nimic pe hartie sa existe o dovada totusi,plus se tot lauda politistul ca vine si va da amenda,persoana care taie nu a trecut nici macar pe la politie,nu vrea sa se prezinte.Deja situatia se agraveaza,se taie aproape in fiecare zi,parintii mei sunt amenintati,injurati etc.
Tatal meu are o padure si de craciun a prins vecinul cand taia de acolo,dupa ce a fost amenitat de catre acesta ca daca se duce la politie ai da foc la casa,tatal meu a facut o plangere,acum politia ia zis ca o sa rezolve problema,ieri a fost prins dinnou vecinul si de data asta politia a venit,a constatat etc..
Ma tem ca la cum se misca politia din sat nu o sa le faca nimic si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedem mai corect, sa nu mai taie lemne,sa nu pateasca nimic parintii mei si sa fie totusi pedepsit cel care fura.