Tatal meu are o padure si de craciun a prins vecinul cand taia de acolo,dupa ce a fost amenitat de catre acesta ca daca se duce la politie ai da foc la casa,tatal meu a facut o plangere,acum politia ia zis ca o sa rezolve problema,ieri a fost prins dinnou vecinul si de data asta politia a venit,a constatat etc..
Ma tem ca la cum se misca politia din sat nu o sa le faca nimic si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedem mai corect, sa nu mai taie lemne,sa nu pateasca nimic parintii mei si sa fie totusi pedepsit cel care fura.
Multumesc
Vreau sa mai stiu de ce politia din sat ia numai declaratii verbale si nu se pune nimic pe hartie sa existe o dovada totusi,plus se tot lauda politistul ca vine si va da amenda,persoana care taie nu a trecut nici macar pe la politie,nu vrea sa se prezinte.Deja situatia se agraveaza,se taie aproape in fiecare zi,parintii mei sunt amenintati,injurati etc.
Solutia ar fi intr-adevar sa faceti plangere irect la parchet, ati avea mai multa certitudine procedand asa, ca cel care fura din padurea dvs. va fi tras la raspundere. I n acest fel , politistul din sat n u prea mai are cum sa taraganeze cercetarile, fiindca procurorul ii va pune in vedere sa le efectueze .
Cred ca solutia d-nei consilier,o excelenta profesionista,este cea mai eficienta,dar cred ca ar fi bine sa sesizati,fie in scris,fie ,intr-o audienta cu un memoriu scris,conducerea Inspectoratului Judetean de Politie,mai ales, ca respectiva persoana a "recidivat" in a nu respecta legea.