Refuza comunicarea si astfel, si obligatia pe care ar trebui sa si-o execute de bunavoie - pensia de intretinere a minorului.
Avem o hot. jud. ramasa definitiva, irevocabila si este legalizata si investita cu formula executorie, incepand cu luna martie 2012.
I-am dat fostului sot o copie dupa hot. legalizata sa o duca la angajator, dar a refuzat.
Instanta a omis sa dispuna ordonanta pentru infiintarea si validarea popririi.
Ce sa fac? sa depun cerere la Judecatorie sau sa ma adresez unui executor judecatoresc de la domiciliul debitorului (adica fostul sot)?
Se va da termen de judecare? Eu trebuie sa fiu prezenta in instanta?
Sunt bulversata total.
Asta doar pt. ca d-na judecatoare a omis acest lucru? Justitia............asta.
As vrea sa stiu ce acte trebuie sa trimit la firma sotului pt. plata pensiei de intretinere minor? si cine ar trebui sa trimita aceste acte : eu sau fostul sot?
S-a afisat lista posturilor vacante pentru repartizarea absolventilor SNG promotia 2012, dar vad ca nu sunt locuri la toate curtile de apel, de ex. la instantele din Brasov -
Am si eu o intrebare: anul acesta prin octombrie se vor schimba codurile........si examenul de la SNG se sustine din actualele coduri......
cand vom profesa.............ce va fi in capul nostru? inveti in scoala niste coduri...................iar cand practici meseria ............alte coduri.............dupa care nici nu stii ce sa cauti si nici unde (pentru mine arata ca niste tratate). #-o
Examenele pentru gradele profesionale.................am inteles ca se dau din 6 in 6 luni.......si toata lumea se grabeste sa le ia cat se poate de repede..........tot pe codurile noi................
Sunt dezamagita..........cred ca este cel mai greu an pt. viitorii SNG-isti.
Bafta la invatat.
Are vechime 10 ani in sistem...............asta e adevarat!
Dar de volumul de munca..........este adevarat.................se plange mereu!
Asta sa stie toata lumea la ce munca este intr-o instanta, cu ore suplimentare, plus ca mai fac de serviciu si la arestati!
Nu stiu daca cei care se pregatesc pt. SNG, stiu cu ce se mananca aceasta meserie!
Da, si eu cunosc persoane care lucreaza la parchet, si e adevarat au un volum de munca mai mic.
Bafta la invatat!