avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate Ramona 2010

Activitate Ramona 2010

Răspuns la discuția Intrebare ?
da va pot raspunde, in cazul meu....nu am fost casatorita cu tatal copilului, si prin urmare , daca am fost deacord amandoi, a fost totul mai simplu.
Nu s-a efectuat ancheta sociala , dar poate si datorita faptului ca eu voi locui, cu fetita mea , definitiv , in strainatate. si am cerut sa nu se mai efectueze. tatal s-a prezentat si la primul termen , s-a incheiat . din fericire in mai putin de o luna .toate cele bune
Răspuns la discuția Intrebare ?
Buna ziua,
Vreau sa multumesc in primul rand tuturor care au raspuns intrebarilor mele, mi-au fost de ajutor , si mai vreau sa spun ca am reusit sa rezolv toate problemele mele in mai putin de o luna . Am formulat actiune , pt incredintare copil , MI-AM LUAT SI UN AVOCAT, lucru important, iar in mai putin de o luna am terminat tot, acum fetita e incredintata mie , definitiv si irevocabil. sfatul meu , tuturor celor care sunt in situatia mea , e sa-si ia un avocat , si sa stea linistiti:wave:
Răspuns la discuția pensie alimentara
MULTUMESC, acum am inteles. copilul e pe numele tatalui, care nu ii plateste pensie , asta ptc nu am vrut . deocamdata vroiam doar sa ma informez, nu voi inainta proces pt pensie.Intrebam mai mult , asta ptc . cineva (nestiutor:"> in cauza) mi-a spus ca va trebui sa plateasca si pe anii din urma.
Răspuns la discuția pensie alimentara
va multumesc de raspunsuri:D
BUNA SEARA,
Multumesc pt raspunsurile date , asta in primul rand, apoi as mai avea o intrebare orietativa. daca as da in judecata tatal copilului meu (nu am fost casatoriti), pt pensie alimentara (copil de 4 ani), va plati pensie din urma sau doar din momentul in care va fi obligat?:">.
Răspuns la discuția Intrebare ?
va multumesc
intreb: actul cu acordul expres al tatalui ( ca nu am fost casatoriti) unde se face ? la notar sau il face pe loc la judecatorie? :-/
Răspuns la discuția Schimbare nume minor
din pacate nu poti face nimic ...tatal tot tata este.. si eu am un caz similar. chiar daca veti reusi sa ii schimbati numele, tatal ramane, adica capilul va ramane pe numele mamei si il va avea ca tata pe sotul dumneavoastra. daca sunteti sigura ca nu este copilul sotului tau , atunci el poate cere un test de paternitate facut la bucuresti si asa clarifici lucrurile definitiv. si daca nu e copilui lui o poti da in judecata.
Răspuns la discuția Intrebare ?
buna dimineata, va multumesc mult pt raspunsuri !:love2:
acum am alta nelamurire...stiu ca in instanta dureaza mult , iar pentru mine prea mult, mai intreb : ca motive vreau sa mentionez doar faptul ca imi schimb domiciliul, si nici decum ca nu se ocupa de copil! si asa se mai face ancheta sociala, martori?
Eu cu tatal copilului sunt in relatii bune, si e de acord sa faca in asa fel incat sa nu imi faca probleme, mai ales ca e pt binele copilului. Vrea de buna voie sa imi semneze pt drepturile depline , asta ptc daca plec cu copilul o sa mai am nevoie de semnatura lui pt cine stie ce , si daca el e in tara iar noi acolo va fi mai dificil....nu vreau sa il privez de drepturi ! vrem amandoi sa am drepturi depline asupra copilului , asta pt binele lui . sa o pot da la scoala si sa pot face orice act (in strainatate) si semna in lipsa tatalui.!de ce trebuie sa fie asa de complicat mai ales ca nu avem nici unul acuze si suntem de comun acord ?:((
Răspuns la discuția Intrebare ?
imi puteti estima un timp relativ , cat ar putea dura de la inaintarea actiunii in justitie pana la finalizare? si daca as contacta un avocat ar dura mai putin? mentionez inca o data ca tatal este de acord....va multumesc
Discuție Intrebare ?
ce trebuie sa fac sa obtin incredintarea copilului (de 4 ani )?
mentionez ca nu am fost casatorita cu tatal copilului,(dar poarta numele lui) si vreau sa ma stabilesc in strainatate, este de acord sa semneze procura, dar eu as dori sa obtin incredintarea lui , pt a putea sa i-au decizii singura pt copil. as dori sa stiu daca se poate face la notar, avocat , asta cat de repede ptc nu pot ramane mult in tara.
MULTUMESC