avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate daniel 88

Activitate daniel 88

Răspuns la discuția Demisie
Multumesc pentru raspuns seara buna
am inteles, ciudat nu lucrez in nici un domeniu,ar mai putea a avea o legatura, imi spunea ca vrea sa imi dea o diferenta de banii pe care am sa o iau de la firma si ca nu poate altfel decat prin aceasta modalitate, e vrajeala ?
Multumesc pentru raspuns,dar asta inseamna ca am lucrat fara carte de munca ?
Nu cunosc foarte bine codul munci imi cer scuze.
Discuție Demisie
Am renuntat la locul de munca fara preaviz si am fost chemat la firma sa semez demisia pe care am semnato dar pe langa asta mia zis sa semnez si un contract de zilier din aceeasi data(nu a semnat) cu demisia si in care scria ca este valabila pe tot anul 2014,vroaim sa intreb este normal ?
Răspuns la discuția un prieten a condus fara permis
daca se intampla vreo belea si se incurca ceva in declartii eu o incasez rau ca ma baga si la furt si imi da asa usor vreo 10 anii ma baga si la concurs de infractiiuni
numai pot sa dorm noaptea sunt nelinistit nu stiu cum sa procedez sa ma duc sa vad ce am scris in declaratie?nu stiu unde exacte cred ca acolo in pipera am inteles ca sa mutat.
problema e ca am fost foarte obosit venisem si de la serviciu in momentele acelea si numai ma pute-am concentra si mi-a dictat politistul cum sa scriu numai tin minte exact cum am scris stiu ca am scris formularea standard subsemnatul adresa si a mdeclarat numitul cum il chema pe baiatul respectiv ca a condus masina cu numarul ---- fara a poseda permis de conducere si ca am fost martor la discutiile politistiilor.
buna ziua acuma 4 luni un prieten de al meu a luat masina mamei lui desi nu avea permis si eu nu am stiut acest lucru si m-am urcat in masina cu el si bineinteles ne-a oprit politia pe mine ma pus sa dau declaratie iar pe el nu la pus sa dea nici o declaratie este normal ? iar de 4 luni el nu a primit nici o citatie ? imi e frica sa nu se faca vreo incurcatura desi erau 4 politisti au vazut cine a condus si cine nu.