Multumesc pt raspuns.Dar cum sau ce se poate face, o anexa la actualul contract, prin care apar si eu ca proprietar cu drepturi egale, un act irevocabil?Exclus donatia care nu are nici o valoare.Se mai poate schimba ceva?
Sotul meu detinea inainte de casatorie un apartament de 2 camere, semidecomandat, gol.Renovarea apartamentului si mobilarea lui s-a facut cu banii mei.In noiembrie 2009, ne-am schimbat apartamentul cu unul de 3 camere, decomandat, pt ca avem 2 copii si era nevoie de spatiu.Diferenta de bani tot de la mine a venit, provenind dintr-o vanzare a unei mosteniri de la bunici plus salariul meu.Noi vroiam sa facem contract de vanzare-cumparare, dar notarul ne-a fentat si, spunand ca ne-ar costa mai putin, am facut contract de schimb, nestiind ca nu ne va trece pe amandoi ca proprietari.La fata locului, ne-a spus ca, apart.apartinand sotului, nu are cum sa ma treaca si pe mine, dar poate sa-mi faca donatie apoi.Inca o data, notarul nu ne-a spus ca donatia e revocabila.VREAU sa stiu ce putem face pt ca amandoi sa fim proprietari cu drepturi egale?Va multumesc.
Buna seara!Eu si sotul meu ne-am schimbat apartamentul de 2 camere semidec.(care era cumparat de sotul meu inainte de casatorie) cu un apart. de 3 camere decom. plus diferenta.Initial noi am vrut sa facem contract de vanzare-cumparare pt. ca am contribuit si eu la aceasta tranzactie, deci e un bun comun.Dar notarul si celalalt proprietar ne-au aburit sa facem contract de schimb pt ca e mai ieftin.Nu stiu cat de ieftin era, pt k au niste onorarii enorme.Notarul ne-a spus ca sotul poate sa-mi faca donatie mai tarziu.A uitat sa specifice ca e revocabila donatia.
Vreau sa stiu si eu ce putem face acum pt ca apart. sa ne apartina amandurora, ce act aditional irevocabil putem face?Pt ca am aflat ca putea sa ma treaca si pe mine in act, chiar daca era contract de schimb.Va rog, sa ma ajutati.