Am intrat in idemnizatie crestere copil si as vrea sa stiu ce sa intamplat cu zilele de concediu de odihna neefectuate,deoarece angajatorul nu mi-au comunicat nimic,as vrea sa stiu daca se mai poate lua dupa 2 ani cand ma intorc la lucru sau trebuia sa mi le plateasca? Multumesc.
Buna ziua, in momentul de fata sunt in idemnizatie crestere copil pana la 2 ani , fetita mea are 1 an si 5 luni,din luna iulie cand se va aplica legea voi primi 85%din venitul net realizat in 12 luni? Mentionez ca in concediul de 42 zile obligatori care era tot de 85% am primit 1800 lei ,acuma ar trebui sa iau la fel ?Daca voi opta pt stimulent de inserie incepand lucrul din luna mai voi primi 500 lei? Multumesc.
Am un contract de lucru de 8 ore pe zi si 40 ore pe saptamana si dreptul la 20 de zile de concediu pe an , dar am o mare problema , Lucrez la un magazin comercial iar programul este de 10 ore , astfel lucrez 5 ore pe zi , 5 zile si 2 sambete pe luna in care lucrez 7 ore pe zi , in acest caz nu imi fac orele care ar trebui pe luna.
Sambetele se calculeaza dublu? Cate zile de concediu mi sar cuveni in acest caz, deoarece sefa zice ca nefacand orele necesare nu am dreptul la concediu . As dori daca puteti sa imi da-ti un raspuns. Va multumesc.