avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Am intrat in idemnizatie crestere copil si as vrea sa stiu ce sa intamplat cu zilele de concediu de odihna neefectuate,deoarece angajatorul nu mi-au comunicat nimic,as vrea sa stiu daca se mai poate lua dupa 2 ani cand ma intorc la lucru sau trebuia sa mi le plateasca? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rotariu dorina , utilizator 19:07, 25 Aprilie 2016
De platit nu ae cum sa vi le plateasca , decat daca se inceteaza c.i.m.

Despre ce perioada este vorba?
15 zile din 21
Ma refeream ca an ?
2 ani lucrati la aceasta firma si de 1 an jumatate sunt in indemnizatie.Va multumesc.
Care este perioada CCC - data intrarii si data expirarii?

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna vs ccc Nickolemi Nickolemi In situatia in care un angajat se afla in concediu medical mai multe luni calendaristice, dar nu tot anul intreg, beneficiaza de concediu de odihna pentru anul ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna minunata minunata lucrez in invatamant. in anul scolar 2015 - 2016 am lucrat dupa cum urmeaza: luna septembrie integral, de la 1 octombrie si pana la 31 ianuarie am fost in ... (vezi toată discuția)
Calcul zile concediu odihna ion_raluca ion_raluca Lucrez in sectorul bugetar, la 01.04.2016 o sa intru in concediu de maternitate. Inainte de acest concediu de maternitate as vrea sa-mi iau si concediul de ... (vezi toată discuția)