Buna ziua,
Un cabinet medical cu forma de organizare SRL-D a obtinut autorizatie de functionare pentru locatia unde functioneaza.
Dupa cca 5 luni si-a schimbat forma de organizare din SRL-D in SRL simplu cu aceiasi denumire.
Functioneaza in aceiasi locatie, cu acelasi obiect de activitate, aceiasi medici, acelasi adm.,acelasi sediu social etc.
Intrebarea este urmatoarea : Considerati ca este necesara o noua autorizatie pentru succesorul SRL ? As dori o motivare pentru ambele situatii,da/nu.
Bun[ ziua dragi colegi,
Spre rusinea mea sunt ]ntr-un impas, situa'ie din care vreau s[ ies cu ajutorul vostru.
Cei care lucrați în bransă cu mine cunoașteți că atât cabinetul de avocatură cât și cel de practician în insolvență au același cui și ca fiecare dintre dintre cabinete au fost înființate prin câte o decizie, de la barou șu de la UNPIR.
În momentul de față, eu am renunțat la activitatea de practician drept pentru care am și primit decizia de radiere din Tablou.
Pe cabinetul de lichidator dețin un patrimoniu. Cum vedeți lichidarea acestui patrimoniu și cum vedeți radierea efectiva a cabinetului de lichidator din evidențele fiscale cu consecința modificarii titulaturii CUI-ului unde este menționat în prezent ” cab. av.... și cab.ind.de insolv. av.... „.
Multumesc,
cereti certificat de la orc unde vi se spun toate detaliile despre societate.
Dacă o societate nu își mai prelungeste durata sediului poate fi dizolvată
O recomandare de suflet. Pentru a nu mai avea probleme, încheiați un contract de consultanță cu un avocat și fți sigură că veți câștiga mult mai mult.
Succes.
Căutați adresa administratorului și faceți plângere penală sau căutați la ORC dacă societatea și-a declarat un alt sediu social.
Necunoscând în detaliu speța, la suprafață vă și prescripția dreptului la acțiune.
Într-o societate comercială pe acțiuni sunt 6 acționari dintre care unul persoană juridică străină care deține majoritatea.
Între timp, acționarul majoritar a fost dizolvat și radiat din evidențele țării unde este înregistrat.
Ce credeți că trebuie făcut în cadrul societății române unde acesta încă figurează ca acționar majoritar.
Precizez că acțiunile sunt nominative.
Care considerați că este temeiul legal în baza căruia un consultant fiscal poate încheia un contract de prestări servicii având ca obiect consultanță fiscală, cu o primărie ?
Mulțumesc.
Stimați colegi,
Revin cu rugămintea de a-mi comunica soluții favorabile în dosare cu franci elvețieni.
Mă interesează și soluții privind obligarea băncii la restituirea unei părți din dobândă ca urmare a intervenirii unor acte adiționale sau alte cauze.
Vă mulțumesc