avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie de functionare

Buna ziua,
Un cabinet medical cu forma de organizare SRL-D a obtinut autorizatie de functionare pentru locatia unde functioneaza.
Dupa cca 5 luni si-a schimbat forma de organizare din SRL-D in SRL simplu cu aceiasi denumire.
Functioneaza in aceiasi locatie, cu acelasi obiect de activitate, aceiasi medici, acelasi adm.,acelasi sediu social etc.
Intrebarea este urmatoarea : Considerati ca este necesara o noua autorizatie pentru succesorul SRL ? As dori o motivare pentru ambele situatii,da/nu.
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 23:03, 28 August 2018
Nu, deoarece sufixul SRL sau SRL-D nu face parte din denumire, ci este doar forma juridică, având doar implicaţii de ordin fiscal
multumesc domnule coleg
Rog si alti colegi, sa comenteze daca au alte păreri, Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma de functionare emmilia emmilia buna seara, am o problema la care nici macar nu stiu unde sa caut un raspuns. un Cabinet medical individual ia cu chirie un alt spatiu decat cel in care ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii Mihu Felicia Mihu Felicia Buna ziu Ma intereseaza noile reglementari in ceea ce priveste protectia muncii la nivel de Cabinete medicale grupate (medici de familie).Avem o autorizatie ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical gabrielatiril gabrielatiril Sunt medic MG si in urma obtinerii competentei ( homeopatie ) doresc sa-mi deschid cabinet , respectiv sa inchiriez un cabinet intr-o miniclinica medicala . ... (vezi toată discuția)