avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate sayuri

Activitate sayuri

o persoana fizica inchiriaza un apartament, se incheie contract sub semnatura privata insa dotarile nu sunt functionale, mai mult proprietarul ascunde aceste deficente.
cea mai grava deficienta este cea a centralei termice care se dovedeste a fi un hibrid, cu multe improvizatii si la o revizie gdf suez s-a pus sigiliul gasindu se emanatii de gaz si monoxid de carbon.
persoanele in chirie sufereau de stari de rau , usturimea ochilor, dureri de cap, stari de voma, si desi i se adusese la cunostinta pe cale electronica
plata chirie s a efectuat , insa proprietarul a refuzat inca de la inceput semnarea procesului verbal de predare primire, ce producea efecte contractului, motivand ca nu este nevoie.
ce parere aveti ?
cod penal sau civil ?
daune interse de pe urma faptului ca s a inchiriat un apartament bomba la propriu ?
O mai mare bazaconie nu am auzit .Director fara scoala si in plus angajat cu ora ????

DA, EU AM AUZIT SAPTAMANA TRECUTA CAND AM VORBIT LA ITM BUZAU ( nu este locatia mea ) SI MI A ZIS O CUCOANA DE ACOLO CA O PERSOANA CU 8 CLASE POATE FI DIRECTOR ANGAJAT!!!!!! SI MAI ALES DE ACUM DIN IANUARIE 2011 CU MODIFICARILE RIGOARE !!!

daca nu as fi auzit cu urechea mea, as fi zis ca vorbeste lumea prostii, dar am auzit si am fost socata pentru ca unde am eu locatia daca m as fi dus la ghiseu cu un asemenea contract si fara documentele de baza mi l ar fi data in cap si imi mai si zicea vreo 2 de dulce, eventual amenintarea cu vreun control.

Am stat de vorba cu cateva persoane din cadru unui ITM din tara aceasta minunata si s a ajuns la concluzia, ca angajatorul poate angaja ce vrea , cum vrea si nu mai exista ordine. probabil cei de la control vor mai lamuri lucrurile.

succes tuturor si nervi tari !
As putea spune ca nu exista protectie a datelor cu caracter personal in romania, nu exista baza legala. O spun din experienta personala, si anume preluarea de catre o alta persoana a datelor mele personale de pe internet si insusirea lor prin crearea de id sau conturi pe internet , este nu greu ci extrem de greu de dovedit in romania. Infractiunile informatice nu se pot pedepsi, pentru ca nu avem pus la punct un sistem legislativ din acest punct de vedere ( acesta a fost raspunsul unei autoritati romane, in care imi puneam baza ca va solutiona cauza , mai mult citez : incepeti sa va protejati dvs de terte persoane ). Asa ca, daca o persoana " bine intentionata " iti preia datele si poza de pe alte site uri , oricare ar fi ele e problema fiecaruia ca le a facut publice !!!!!