avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare liceean pe post de director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare liceean pe post de director

As dori sa angajez un baiat ..este inca in liceu..are diplome pe calificari si doresc sa-l angajez cu 1 ora ca director divizie informatica
In COR am citi si scrie ca nu este obligatoriu sa aiba studii superioare.
Pot sa-l angajez pe acest post ca liceean?si care ar fi salarul de incadrare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:00, 14 Ianuarie 2011
whitescorpion a scris:

As dori sa angajez un baiat ..este inca in liceu..are diplome pe calificari si doresc sa-l angajez cu 1 ora ca director divizie informatica
In COR am citi si scrie ca nu este obligatoriu sa aiba studii superioare.
Pot sa-l angajez pe acest post ca liceean?si care ar fi salarul de incadrare?

Va multumesc

Daca tot este la liceu si a ajuns deja director au zic ca mai putin de 20.000 lei nu trebuie sa ii dati. Un asa geniu........ trebuie bine platit.
Si inca ceva........ daca nu are 16 ani, domnul director are nevoie de acordul parintilor ;)
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
adelaida_07, utilizator
Felicitari pentru increderea pe care o acordati tinerelor sperante ale tarii noastre dragi.:D, dar domnul director cred ca mai are nevoie pentru angajare si de o copie dupa diploma de bacalaureat, asa ca...:O
Doream sa ajut un baiat sa aiba pe cartea de munca o functie care poate in viitor ii va fi folositoare.Are 19 ani.Era doar cu o ora...dar daca spuneti ca ii trebuie diploma de bac :( ..asta este
Dar atunci pot sa-l angajez doar ca muncitor calificat unde nu are nevoie de nici un fel de studii?

Si inca o problema...se mai duce ceva la ITM in momentul de fata ,documente aferente acestei luni?
Functia de director doar in carnetul de munca fara sa aiba nimic ca suport...... numai la romani mai reprezinta ceva........

Dar atunci pot sa-l angajez doar ca muncitor calificat unde nu are nevoie de nici un fel de studii?

Sunt tare curioasa ce inseamna pentru tine " muncitor CALIFICAT" " fara acte de studii" mai pe romaneste calificat fara calificare?
Luna aceasta se depun la ITM actele lunii decembrie.
Nu se mai fac Carnete de munca ( acest fapt arata inutilitatea angajarii liceanului doar pentru "titlu` onorific"
Nu se mai depun contratele de munca si acte doveditoare.
Se face REVISALUL in continuare.
licean la 19 ani?fara diploma de bac?dar in schimb cu functie de director?se pare ca reforma lui funeraru incepe sa-si faca efectele,cu cat esti mai slab si mai incompetent cu atat ajungi mai sus

Alte discuții în legătură

Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Pierd locul de munca cu studii medii - nu am diploma de bac biadeia biadeia am absolvit 10 clase liceu economic si apoi sc profesionala comerciala 1 an cu calificare vanzator. am 25 ani de experienta in comert.am inceput ca ... (vezi toată discuția)