avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala prealabila sau doar in civil ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala prealabila sau doar in civil ?

o persoana fizica inchiriaza un apartament, se incheie contract sub semnatura privata insa dotarile nu sunt functionale, mai mult proprietarul ascunde aceste deficente.
cea mai grava deficienta este cea a centralei termice care se dovedeste a fi un hibrid, cu multe improvizatii si la o revizie gdf suez s-a pus sigiliul gasindu se emanatii de gaz si monoxid de carbon.
persoanele in chirie sufereau de stari de rau , usturimea ochilor, dureri de cap, stari de voma, si desi i se adusese la cunostinta pe cale electronica
plata chirie s a efectuat , insa proprietarul a refuzat inca de la inceput semnarea procesului verbal de predare primire, ce producea efecte contractului, motivand ca nu este nevoie.
ce parere aveti ?
cod penal sau civil ?
daune interse de pe urma faptului ca s a inchiriat un apartament bomba la propriu ?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 00:54, 19 Decembrie 2012
Civil.
1) de studiat cu atenția CUVENITÃ cazului, condițiile din contract ;
2) funcție de condițiile contractuale, posibil : reziliat contract, refuz plata chirie, cerut daune etc etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata factura gaz aliana_ aliana_ Buna ziua, stau in chirie - suprafata garsoniera 47mp - de 14 luni. Anul trecut in decembrie ni s-a eliberat factura pentru plata gaz de 300 lei. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Distrigaz ancanina ancanina Verificare instalatiei de gaz din 2 in 2 ani! (vezi toată discuția)
Despre comandant Cosmin Stefan Cosmin Stefan Am o nelamurire, abia m-am mutat in chirie iar proprietarul mi-a sugerat cum ca plata reviziei tehnice a centralei termice cat si impozitul pe gunoi ar fi ... (vezi toată discuția)