Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt functionar public si doresc sa ma suspend din functie pentru motive personale pentru un an de zile. Daca in acest am in care sunt suspendata raman insarcinata beneficiez de concediu si de indemnizatia pentru cresterea copilului? Mentionez ca am vechime de 7 ani in munca. Imi doresc foarte tare un copil si as vrea sa stiu daca aceasta suspendare ma incurca foarte tare. Multumesc
Multumesc pentru sfaturi.O sa merg la un dealer Orange sa vad cum stau lucrurile si revin cu informatii. A stat pe internet in data de 25-26 decembrie. Pe 27 au intrerupt netul. Vă multumesc
Buna! Voi incerca sa expun foarte pe scurt o problema care nu-mi da pace de cateva zile. Sora mea si-a facut un abonament la internet la Orange de vreo 7 luni. Tot atunci si-a facut si un abonament voce pe care nu l-a folosit aproape deloc deci facturile la cele 2 abonamente nu au depasit niciodata 100lei.Pana aici toate bune si frumoase. Intr-o zi din greseala a bagat in modem cartela de la abonamentul voce si a intrat pe net. Dupa 2 zile internetul i-a fost intrerupt si cand a sunat sa vada care e treaba i-au spus ca are o factura de 2 000 Euro.Va imaginati ce soc a avut. Acum va rog sa-mi spuneti daca mai poate face ceva sa nu plateasca suma asta enorma. E studenta si nu are niciun venit.A cerut factura detaliata si cu tot cu TVA sunt 11700 pentru internet. Unde ma pot adresa si ce mai putem face...Astept cu nerabdare raspunsuri, sugestii.