avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate liviu1592

Activitate liviu1592

Discuție parchet
Buna ziua...am mai scris pe acest forum in legatura cu alcoolemie...la volan si ..ma gandeam sa mai arunc o intrebare...
Ma poate ajuta cineva, cum ar trebui sa sune o cerere pt procuror sa-mi dea decizia mai repede..?
Politistul care mi-a intocmit dosarul mi-a zis ca pot sa fac o vizeta la parchet, cer o audienta la procuror,care va fi de servici la audiente, nu musai cel care se ocupa de dosarul meu...dar ar trebui sa vin de acasa cu o cerere cum ca as dori sa plec din tara si daca se poate da o rezolutie mai repede in dosarul in care sunt implicat...poate cineva sa-mi dea o idee cum ar trebui sa inceapa o asemenea cerere...?
Politistul mi-a zis ca dosarul este la grefier pt avizare si in cursul sapt asta sau urmatoare la inceput ar cam ajunge pe masa procurorului...si ca dupa ce ajunge la el ar mai dura vreo 2-3 luni pana imi da decizia...avand in vedere ca la recalculare a iesit 0.85 a inaintat dosarul cu propunere de amenda administrativa si 3 luni...cica as avea sanse de un art.18 indice 1...si cu o motivare serioasa as putea obtine si decizia mai repede...acum nu as vrea sa inervez autoritatile...
daca imi poate da cineva o idee desp aceasta cerere astept rasp...multumesc anticipat si o zi buna!
Răspuns la discuția alcoolemie
Multumesc mult pt sfaturi tuturor...voi vedea ce sa intampla...recalculare nu cred ca mai fac...mult nu voi putea scadea...tot pe la un 0.95 cred ca raman...
ma intereseaza daca am sanse la articolul18 indice 1, daca stie cineva pe cineva sa fi scapat cu acest articol la o alcoolemie de 1.00...
daca mi-ar da procurorul art.18.1 scap cu trei luni si amenda...am inteles ca se mai da ...la alcoolemie de pana in unu la mie...asta e daca mi-a trebuit volan beat fiind...
:(
salutare si....nu faceti ca mine:(

Răspuns la discuția alcoolemie
Multumesc de raspuns...asta e..cand nu-i cap vai de picioare:(
O zi buna
Discuție alcoolemie
Buna ziua...
Am o intrebare...am fost oprit de politie,mi-au gasit 0.45 alcool pur in aerul expirat...am dat doua probe biologice la dif de o ora...am platit 1.6mil pt probe sa mi le scoata mai repede si...a iesit la prima 1.00 si la a doua 0.95 alcool pur in sange :((
Intrebare: am vreo sansa cu alcoolemia asta sa scap cu art.18.1?
Nu am cazier, nu a fost accident...nu am alte probleme si alte incurcaturi cu legea...cum s-ar spune sunt la prima abatere...:P
sper sa scap doar cu 3luni si amenda...adik sa scap de anularea permisului...e pozibil?
Multumesc anticipat...o zi buna!