avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parchet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parchet

Buna ziua...am mai scris pe acest forum in legatura cu alcoolemie...la volan si ..ma gandeam sa mai arunc o intrebare...
Ma poate ajuta cineva, cum ar trebui sa sune o cerere pt procuror sa-mi dea decizia mai repede..?
Politistul care mi-a intocmit dosarul mi-a zis ca pot sa fac o vizeta la parchet, cer o audienta la procuror,care va fi de servici la audiente, nu musai cel care se ocupa de dosarul meu...dar ar trebui sa vin de acasa cu o cerere cum ca as dori sa plec din tara si daca se poate da o rezolutie mai repede in dosarul in care sunt implicat...poate cineva sa-mi dea o idee cum ar trebui sa inceapa o asemenea cerere...?
Politistul mi-a zis ca dosarul este la grefier pt avizare si in cursul sapt asta sau urmatoare la inceput ar cam ajunge pe masa procurorului...si ca dupa ce ajunge la el ar mai dura vreo 2-3 luni pana imi da decizia...avand in vedere ca la recalculare a iesit 0.85 a inaintat dosarul cu propunere de amenda administrativa si 3 luni...cica as avea sanse de un art.18 indice 1...si cu o motivare serioasa as putea obtine si decizia mai repede...acum nu as vrea sa inervez autoritatile...
daca imi poate da cineva o idee desp aceasta cerere astept rasp...multumesc anticipat si o zi buna!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:05, 25 Martie 2010
De regula ,mai ales in situatia dvs cu astfel de valori ale alcoolemiei,este bine sa nu formulati solicitari pentru solutionarea in regim de urgenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - alcool la volan mihai1892 mihai1892 Buna ziua! acum o saptamana am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,4 la mie in sange! Astept sa fie trimis rezultatul de la sange la politie! as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Permis retinut in urma unui accident balanionut balanionut In 2010 in august am facut un accident. In procesul verbal au zis ca e vina mea si mi-au retinut permisul. Cand a avut loc eu am fost transportat la spital si ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)