avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea I.

Activitate Andreea I.

Răspuns la discuția Divortul de un cetatean egyptean
Bun, asta nu ar putea fi o problema in acest caz (adresa paratului), dar stiu ca se mai poate face prin anunturi la mica publicitate, un ziar, etc...la nivel international, care ar fi rezolvarea (anunt)...sunt interesata ca acest proces sa dureze cat mai putin posibil, Va multumesc !
Răspuns la discuția Divortul de un cetatean egyptean
imi puteti spune care va putea fi calea de citare internationala? care ar fi posibilitatile (modalitatile) sa o fac??
Buna ziua! Cum as putea sa divortez de un cetatean egyptean cu care in anul 2009 luna ianuarie, m-am casatorit cu acesta in Egypt? Mentionez faptul ca in urma casatoriei de acolo, am venit in tara, am tradus actele si am inregistrat casatoria in Romania, eliberandumi-se astfel certificat de casatorie romanesc. Paratul nu a avut niciodata domiciliul in Romania, nu avem copii sau bunuri de partajat. Din momentul oficializarii casatoriei in romania , din pricina unor probleme personale, nu am mai luat legatura cu acesta, si nici nu i-am trimis actele in Egypt. In fapt casatoria in Egypt s-a consumat in luna ianuarie a anului 2009, iar eu am inregistrat actele in Romania in lunile Februarie - Martie 2009 dar din momentul plecarii din Egypt (aprox.31.01.2009) nu am mai intrat in legatura cu acesta. Va rog daca poate ma ajutati cu un sfat si sa ma indrumati catre o solutionare a problemei. Va multumesc !