cand o persoana e bolnava psihic ...degeaba...autoritatile daca vor lua masuri de ex. pt obligare la tratament medical...sau internare....va reactiona si ma urat ...cum pot dovedi ca este nesanatoasa si sa fie direct internata?...pentru ea nimic nu conteaza a spus ca ma va omora si nu conteaza daca va face puscarie...provine dintr-o familie de puscariasi..alcoolici si nebuni de-a dreptul...are legaturi cu tot felul de drogati ..politia o are in vizor ...nu te poti intelege cu acel om in nici un fel..daca a-ti vedea aceea persoana nu v-ar venii sa credeti..multumesc pentru raspuns
buna seara...va rog frumos daca ma puteti ajuta intr-o problema ....am de a face cu o persoana instabila psihic....primesc amenintari...sunt urmarita ...agresata psihic si hartuire la propriu...aceasta persoana are dosar la politie si plangeri ...politia imi spune ca nu are ce ii face ....doar primeste amenzi...este nesanatoasa ..kand a fost chemata la sectie ...i-a injurat pe poltisti a aruncat scaunele si a fugit pur si simplu de acolo ...nu pot avea o viata linistita...nu vreau sa traiesc cu frica ...ca poate maine ma trezesc cu cutitul in spate..am dovezi mesaje pe telefon cu amenintari cu moartea...este o persoana nesanatoasa ..obsedata....politia mi-a spus ca nu pot rezolva ...decat sa ii dea amenzi...ce sa fac sa astept sa ma omoare iar abia apoi sa-i dovedesc vinovatia? multumesc
buna seara...am si eu o intrebare... am o adeverinta care dovedeste statele de plata deoarece cartea de munca nu mi-o mai gaseste...ce ar trebuii sa fac ca sa-mi pot face o alta carte de munca unde sa-mi treaca si vechimea unde am lucrat inainte? multumesc