buna seara...am si eu o intrebare... am o adeverinta care dovedeste statele de plata deoarece cartea de munca nu mi-o mai gaseste...ce ar trebuii sa fac ca sa-mi pot face o alta carte de munca unde sa-mi treaca si vechimea unde am lucrat inainte? multumesc
Cred ca aveti o adeverinta care atesta vechimea in munca la angajatorul respectiv, vizata la ITM teritorial.
Pentru a vi se intocmi un alt carnet de munca este necesara declararea pierduta a carnetului de munca initial, astfel incat acesta sa apara in Monitorul Oficial.
Seria si numarul carnetului de munca se pot afla fie de la ITM, fie din programul REVISAL unde angajatorul trebuia sa treaca seria si numarul carnetului de munca.
Dn nefericire, chiar daca angajatorul este cel care v-a pierdut carnetul de munca tot dvs sunteti persoana care va trebui sa mearga pe la fstii angajatori si sa obtina adeverinte de vechime, sa mearga la MO.
Rabdare si incaltaminte comoda sa aveti.
In caz de pierdere a carnetului de munca, se va elibera celui in cauza un carnet de munca duplicat, de catre ultima unitate la care acesta a lucrat sau lucreaza.
Carnet de munca
Daniela2172
sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)