avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta doveditoare statele de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta doveditoare statele de plata

buna seara...am si eu o intrebare... am o adeverinta care dovedeste statele de plata deoarece cartea de munca nu mi-o mai gaseste...ce ar trebuii sa fac ca sa-mi pot face o alta carte de munca unde sa-mi treaca si vechimea unde am lucrat inainte? multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:25, 9 Ianuarie 2010
Cred ca aveti o adeverinta care atesta vechimea in munca la angajatorul respectiv, vizata la ITM teritorial.

Pentru a vi se intocmi un alt carnet de munca este necesara declararea pierduta a carnetului de munca initial, astfel incat acesta sa apara in Monitorul Oficial.
nu am cum sa o dau pierduta la monitorul oficiaL deoarece ei mi-ai pierdut-o si nu au numarul de inregistrare ...iar la mo nu primeste fara acel nr
ce nr va lipseste?... seria si numarul carnetului?
puteti afla datele de la ITM si apoi il declarati pierdut.
Seria si numarul carnetului de munca se pot afla fie de la ITM, fie din programul REVISAL unde angajatorul trebuia sa treaca seria si numarul carnetului de munca.
Dn nefericire, chiar daca angajatorul este cel care v-a pierdut carnetul de munca tot dvs sunteti persoana care va trebui sa mearga pe la fstii angajatori si sa obtina adeverinte de vechime, sa mearga la MO.
Rabdare si incaltaminte comoda sa aveti.
In caz de pierdere a carnetului de munca, se va elibera celui in cauza un carnet de munca duplicat, de catre ultima unitate la care acesta a lucrat sau lucreaza.

Alte discuții în legătură

Refuzarea refacerii cartii de munca BNikoci BNikoci Buna ziua! In anul 1998 mi-am luat cartea de munca de la institutia la care am lucrat /Sf.Gheorghe/si am pierdut-o. Sunt nascut in 1975 si am 2 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta Gratziella Gratziella Buna seara! Am descoperit astazi ca nu imi gasesc cartea de munca desi stiu foarte bine ca mi-a fost data de firma unde lucram anul trecut, pentru ca numai ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Daniela2172 Daniela2172 sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)