avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta doveditoare statele de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta doveditoare statele de plata

buna seara...am si eu o intrebare... am o adeverinta care dovedeste statele de plata deoarece cartea de munca nu mi-o mai gaseste...ce ar trebuii sa fac ca sa-mi pot face o alta carte de munca unde sa-mi treaca si vechimea unde am lucrat inainte? multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:25, 9 Ianuarie 2010
Daca angajatorul v-a pierdut carnetul de munca ar trebui sa se implice in rezolvarea problemei dvs. cu atat mai mult cu cat nr se afla relativ usor,de la ITM si din REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzarea refacerii cartii de munca BNikoci BNikoci Buna ziua! In anul 1998 mi-am luat cartea de munca de la institutia la care am lucrat /Sf.Gheorghe/si am pierdut-o. Sunt nascut in 1975 si am 2 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta Gratziella Gratziella Buna seara! Am descoperit astazi ca nu imi gasesc cartea de munca desi stiu foarte bine ca mi-a fost data de firma unde lucram anul trecut, pentru ca numai ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Daniela2172 Daniela2172 sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)