Buna ziua. Actele se depun la AJPIS ,adresa o gasiti pe net , in functie de judetul in care locuiti . Se depun in copie Hotararea Comisiei pt.acordarea unor drepturi persoanelor persecutate politic, Certif. de nastere si deces al detinutului , certificat de nastere al copilului . Se prezinta si originalele . De la ei primiti 2 declaratii pe care le completeaza urmasul . Drepturile se obtin de la data de 1 a lunii urmatoare depunerii actelor .
Multumesc pt.raspuns,chiar vineri suntem chemati la mediere de catre service ,care are avocat.Va rog sa-mi spuneti daca recomandati sa mergem cu avocat
in luna iunie 2013 sotul meu a avut accident, un autocamion stationa , el s-a oprit in spatele lui , neputand depasi , iar acesta a dat cu spatele cativa metri si l-a lovit .soferul vorbea la statie, nu a fost atent si nu l-a vazut.,si-a recunoscut vina . au facut acte pt,intelegere amiabila ,urmand sa ne repare masina pe RCA-ul lui. Asiguratorul refuza plata daunei , dupa ce s-a facut dosarul de constatare si i-au indicat un atelier auto pt.reparatii , cu care aveau contract. acum atelierul ne da in judecata pt.recuperare c/v reparatii . mentionez ca sotul meu a semnat un document ca se angajeaza sa achite c/v reparatiei daca asig.nu plateste in 90 de zile ,fiind sigur ca asigurarea de fapt va achita cheltuielile.. ce putem face in aceste conditii ?
buna ziua . am o intrebare legata de executarea silita a AVAS -despagubire investitor FNI. procedura de executare silita a depasit cele 6 luni prevazute , incuviintarea executarii silite a fost facuta de instanta , cum vor fi despagubiti investitorii daca veniturile AVAS sunt trecute la bugetul de stat ? sunt prevazute la capitolul cheltuieli sume pt. despagubiri ?