avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Urmas al unui detinut politic.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Urmas al unui detinut politic.

Sotul meu a primit Decizia de urmas al unui detinut politic. La ce scutiri de impozite si taxe are dreptul in baza acestei decizii ?
Cel mai recent răspuns: radka , utilizator 10:55, 19 Noiembrie 2022
Buna seara.
Cum a obtinut acea decizie? Ma intereseaza ca si bunicul a fost. Mama inca traieste.
Ce acte ati depus si unde?
Multumesc.

Buna ziua. Actele se depun la AJPIS ,adresa o gasiti pe net , in functie de judetul in care locuiti . Se depun in copie Hotararea Comisiei pt.acordarea unor drepturi persoanelor persecutate politic, Certif. de nastere si deces al detinutului , certificat de nastere al copilului . Se prezinta si originalele . De la ei primiti 2 declaratii pe care le completeaza urmasul . Drepturile se obtin de la data de 1 a lunii urmatoare depunerii actelor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmas deportat tumpi tumpi Tatal meu a fost arestat politic timp de 7 ani ma intereseaza daca eu beneficiez de pensie de urmas sau ce alte drepturi beneficiez. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas Nilatac .g Nilatac .g Buna ziua As dori sa stiu unde trebuie sa fac expertiza si unde trebuie sa depun documentatia pentru o pensie de urmas in Bucuresti ?. Pentru urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Pensie, ajutor de deces katy-elena katy-elena Batrana decedata, a beneficiat de ajutor de veteran de razboi si detinut politic se primeste vreun ajutor din partea Oficiului de pensii sau a altui for? (vezi toată discuția)