avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... urmas deportat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

urmas deportat

Tatal meu a fost arestat politic timp de 7 ani ma intereseaza daca eu beneficiez de pensie de urmas sau ce alte drepturi beneficiez.
Mentionez ca sunt pensionar de 1 an fiind nascut din 1949 si daca beneficiez de drepturile mentionate mai sus unde pot sa ma adresez si ce acte imi sunt necesare.
Mai precizez ca dupa 7 ani de detentie tatal meu a lucrat in momentul decesului fiind pensionar
Va multumesc in speranta unui raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:52, 7 Februarie 2009
Daca tatal dvs. a beneficiat de prevederile Decretului-Lege nr. 118/1990 pentru ca a fost persecutat politic trebuie sa aiba o decizie emisa de Directia Generala de Munca din judetul dvs.
Pentru a primi toate informatiile pe care le solicitati, mergeti cu aceasta decizie la Directia Generala de Munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pentru persoanele persecutate politic in regimul comunist paun anton paun anton va salut va rog un raspuns in urmatoarea problema: tatal meu are o pensie de 58 lei in urma depunerii dosarului pentru persoanele persecutate politic in ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon fix gratuit! ContSters79307 ContSters79307 Buna ziua ! Am postat aici pentru ca nu stiu o alta sectiune unde as putea lamuri problema tatalui meu ! El este pensionar si are un abonament telefonic ... (vezi toată discuția)
Decret-lege nr. 118/1990 - drepturi sot supravietuitor daxela daxela Tatal meu a beneficiat de prevederile decr.118/1990 pana la data de 16.02.2011 cand a decedat.Mama,pensionara,sotia defunctului,beneficiaza sau nu de aceleasi ... (vezi toată discuția)