avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate Andronache Ilie

Activitate Andronache Ilie

Răspuns la discuția Nerespectare CIM si fisa postului
In aceasta situatie care ar fi termenul de prescriptie? multumesc!
Salut tuturor . Cu respect ,as dori si eu un sfat. Am lucrat la o firma nationala cu sediul in Bucuresti.Postul care trebuia sa il ocup dupa interviu era de operator de telecomunicatii cu contract pe perioada determinata de 6 luni.Dupa cele 6 luni am fost angajat cu contract pe perioada nedeterminata in aceeasi functie de operator cu aceeasi fise a postului,dar dupa anumite evaluari la punctul de lucru di orasul in care locuiesc si imi desfasuram activitatea am fost incadrat pe organigrama ca tehnician service si mutat la departamentul service fara a mi se modifica codul de angajare si salariu in CIM care era cu cel putin 50% mai mare la noua activitate, ramanand tot in departamentul vechi si pe vechia organigrama. In decursul a 2 Ani in care nu am facut altceva decat ce tine de fisa postului de tehnician sevice am tot facut sesizari la nivel de conducere pentru modificare acestor date .si salariu.
Acest lucru nu sa intamplat iar in prezent am primit decizie ca acel post de operator pe care figuram sa desfintat si am fost concediat pentru ceva care nu am facut. Ce se mai poate face ? Diferenta de salariu se mai poate recupera?
Salut tuturor . Cu respect ,as dori si eu un sfat. Am lucrat la o firma nationala cu sediul in Bucuresti.Postul care trebuia sa il ocup dupa interviu era la un departament,cu un anumit cod si un anumit salariu.Dupa aproximativ 5 luni am fost mutat la un altdepartament fara a mi se modifica codul de angajare si salariu care era cu cel putin 50% mai mare la noua activitate, ramanand tot in departamentul vechi si pe vechia organigrama. In decursul a 2 Ani am tot facut sesizari la nivel de conducere pentru modificare acestor date .
Acest lucru nu sa intamplat iar in prezent am primit decizie ca acel post pe care inca mai figurez sa desfintat .Ce se mai poate face ? Diferenta de salariu se mai poate recupera?
#-o