Salut tuturor . Cu respect ,as dori si eu un sfat. Am lucrat la o firma nationala cu sediul in Bucuresti.Postul care trebuia sa il ocup dupa interviu era la un departament,cu un anumit cod si un anumit salariu.Dupa aproximativ 5 luni am fost mutat la un altdepartament fara a mi se modifica codul de angajare si salariu care era cu cel putin 50% mai mare la noua activitate, ramanand tot in departamentul vechi si pe vechia organigrama. In decursul a 2 Ani am tot facut sesizari la nivel de conducere pentru modificare acestor date .
Acest lucru nu sa intamplat iar in prezent am primit decizie ca acel post pe care inca mai figurez sa desfintat .Ce se mai poate face ? Diferenta de salariu se mai poate recupera?
#-o
-se poate recupera aceea diferenta de salariu
-modificarea locului de munca si a felului muncii se ppoae face prin act aditional la c.i.m.
- puteti consulta si un avocat ...
Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fără consimţământul salariatului, şi în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
Buna seara!un angajat e in concediu de odihna din 30.11.2011,pe data de 01.12.2011 si-a prezentat demisia.Am respectat aceasta decizie a persoanei si am facut preaviz cu 20 zile lucratoare (adica restul de concediu de odihna),intrebare este cu ce data pot face decizia de incetare , intrucat as vrea sa inchei totul cu respectiva persoana , ultima zi in calitate de angajat este 29.12.2011 , deci desfacerea contractului de munca este cu data de 30.12.2011.
Multumesc!
In cazul demisiei cu preaviz , incetarea c.i.m. are loc la data expirarii termenului de preaviz, conform art.81 alin.7 C.mun.
In speta, c.i.m. inceteaza pe data de 29.12.2011 ... in aceasta data se transmite incetarea c.i.m. prin REVISAL