avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela Vasilescu

Activitate Gabriela Vasilescu

Cand soliciti Cardul European de Sanatate trebuie sa completezi o Declaratie pe proprie raspundere in care sa mentionezi daca in afara de venitul lunar ( salariu sau pensie ) beneficiezi si de alte venituri (in speta provenite din dividende sau dobanzi). Intrebare de ce trebuie sa declar aceste venituri daca se percepe contributia din venit pentru CNAS lunar din salariu sau pensie, pentru dividende stiu ca plateste tot ce este de platit de catre persoana juridica platitoare. Pentru ce aceasta declaratie? Daca primesti dividende sau ai un depozit la banca si primesti dobanda ce obligatii ai in plus fata de CNAS ?
Daca primesc o pensie dintr-o tara U.E. si ea este impozitata acolo, trebuie ca acest venit sa-l declar si sa-l impozitez si in Romania ?
Răspuns la discuția Plata reabilitare termica bloc
Multumesc pentru raspuns, mai am o mica precizare : la exterior garajul nu are doar usa ci in ambele laterale cate un zid de aprox. 0,50/2,50 cm, iar deasupra usii zidul este de aprox 0,60 /3,00m, la acestea ma refeream ca nu au fost placate. Cand se va face placarea si a acestor zone ale blocului va trebui sa platesc inca o alta suma( conform spuselor administratorului , asta peste 1-2 ani ). Nu stiu daca proprietarii apartamentelor din blocul respectiv vor plati cota indiviza si la "placarea soclului blocului )
Da, ati inteles exact care este situatia
Blocul este format din garaje + parter inalt + 4 etaje
Am la parterul unui bloc invecinat un garaj proprietate personala. La blocul respectiv s-a facut reabilitarea termica la fatada, incepand cu nivelul parterului. Am primit instiintarea de la Administratia blocului ca trebuie sa platesc cota parte la aceasta operatiune de reabilitare termica ( inclusiv suma ce urmeaza a o achita ). Avand in vedere ca la nivelul garajului nu s-a intervenit cu nimic va intreb daca este corect sa fiu obligata sa particip la astfel de cheltuiala ?