avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Card european de sanatate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Card european de sanatate

Cand soliciti Cardul European de Sanatate trebuie sa completezi o Declaratie pe proprie raspundere in care sa mentionezi daca in afara de venitul lunar ( salariu sau pensie ) beneficiezi si de alte venituri (in speta provenite din dividende sau dobanzi). Intrebare de ce trebuie sa declar aceste venituri daca se percepe contributia din venit pentru CNAS lunar din salariu sau pensie, pentru dividende stiu ca plateste tot ce este de platit de catre persoana juridica platitoare. Pentru ce aceasta declaratie? Daca primesti dividende sau ai un depozit la banca si primesti dobanda ce obligatii ai in plus fata de CNAS ?

Alte discuții în legătură

Plata cnas andreeatoth555 andreeatoth555 CONTRIBUTIE CNAS VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EU SUNT PENSIONARA DE BOALA DIN 19.07.2007 SI AM AVUT UN APARTAMENT INCHIRIAT UNEI FIRME SI PENTRU CARE AM ... (vezi toată discuția)
Persoana fara loc de munca tiss25 tiss25 Buna Ziua, Am 34 de ani si pana in data de 17 martie 2016, am fost angajat cu norma intreaga la o companie multinationala. Momentan nu am loc de munca si nici ... (vezi toată discuția)
Informații anaf Ramoida Ramoida Bună seara. Sunt persoana fizica fara venit, însă la emiterea unei Adeverințe de venit de la ANAF apar cu 1 leu încasări. Nu este suma mare dar nu ... (vezi toată discuția)