avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata reabilitare termica bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata reabilitare termica bloc

Am la parterul unui bloc invecinat un garaj proprietate personala. La blocul respectiv s-a facut reabilitarea termica la fatada, incepand cu nivelul parterului. Am primit instiintarea de la Administratia blocului ca trebuie sa platesc cota parte la aceasta operatiune de reabilitare termica ( inclusiv suma ce urmeaza a o achita ). Avand in vedere ca la nivelul garajului nu s-a intervenit cu nimic va intreb daca este corect sa fiu obligata sa particip la astfel de cheltuiala ?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 18:55, 12 Ianuarie 2010
garajul dumneavoastra este lipit de peretele blocului ?
Blocul este format din garaje + parter inalt + 4 etaje
atunci dumneavostra detineti o cota parte indiviza m-ai mare ca a celor care nu detin garaj si este normal ca suma sa fie mai mare
Daca am inteles eu bine, dvs. detineti un garaj intr-un bloc in care nu locuiti. S-a facut reabilitarea termica, iar dvs. ati fost pusa la plata, chiar daca lucrarile respective nu s-au putut efectua si la garaje. Am inteles corect?
Da, ati inteles exact care este situatia

Alte discuții în legătură

Ce face parte din partile comune ale blocului ContSters13909 ContSters13909 Un reprezentant al P. sect 2 sustine ca ferestrele unui apartament fac parte din partile comune ptr. ca sunt parti exterioare ,ca si pereti, ai blocului. ... (vezi toată discuția)
Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)
Izolare/anvlopare subsol (tavan). szabyku szabyku Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament aflat la parter. Sub apartament se afla boxe si garaje. In perioadele reci, mai tot timpul am probleme cu frigul ... (vezi toată discuția)