A mai fost un proces al creditorului pe penal iar in urma cercetarii a reiesit NUP.
Acum a deschis procedura in comercial.Se spune ca se poate incepe procedura de executare silita a administratorului cand se dovedeste vina,intentia etc de a prejudicia celalalt partener de afaceri.
Intrebarea e: Daca s-a demonstrat in penal ca nu se face obiectul unei inselaciuni ce se poate intampla in comercial?
Actele sunt bune si nu s-au scos bani din firma,plus ca avem de recuperat mai mult decat datoram?
A mai fost un proces al creditorului pe penal iar in urma cercetarii a reiesit NUP.
Acum a deschis procedura in comercial.Se spune ca se poate incepe procedura de executare silita a administratorului cand se dovedeste vina,intentia etc de a prejudicia celalalt partener de afaceri.
Intrebarea e: Daca s-a demonstrat in penal ca nu se face obiectul unei inselaciuni ce se poate intampla in comercial?
Actele sunt bune si nu s-au scos bani din firma,plus ca avem de recuperat mai mult decat datoram?
care sunt cazurile particulare, prevazute de lege, in care administratorului i se poate dovedi in instanta incalcarea prev. legale si se poate cere atragerea raspunderii acestuia ???
care sunt cazurile particulare, prevazute de lege, in care administratorului i se poate dovedi in instanta incalcarea prev. legale si se poate cere atragerea raspunderii acestuia ???
Multumesc frumos de raspuns!
Ideea e ca am avut o colaborare indelungata cu societatea respectiva si nu am avut intentia de a prejudicia firma acestuia,mai mult noi am fost intermediarii actului comercial si revindeam marfa cu un adaos f mic,iar noi la randul nostru am avem de recuperat 350 000 Ron iar datoria noastra fata de creditor e mult mai mica cum reiese si din bilant.Motivez ca e doar o incapacitate de plata nu o rea vointa a noastra!!!
Eu am mai multe bunuri pe pers fizica,ma sfatuiti sa le "mut" ??
Multumesc anticipat
Buna ziua!
As vrea sa stiu daca in momentul cererii falimentului firmei,administratorul daca detine bunuri proprii poate fi executat pe persoana fizica pentru achitarea pasivului celelilalte societati comerciale?