avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... raspunderea administratorului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

raspunderea administratorului

daca administratorul unei societati aflate in imposibilitate de plata a dispus vanzarea unei parti din active in scopul de a achita salarii, se poate angaja raspunderea conform art.143 punctul 2 lit. c din legea 85/2006?p.s. a avut ca masura de la itm acordarea drepturilor salariale neridicate
Cel mai recent răspuns: av_emy , utilizator 00:10, 12 Ianuarie 2010
da daca se dovedeste ca instrainarea activelor a fost facuta in frauda creditorilor
va multumesc pt raspuns! vanzarea nu s-a facut in frauda creditorilor, ci in avantajul lor, avand in vedere ca salariile sunt prioritare a instrainat o parte din active pentru a le achita.daca societatea a primit deja o citatie pentru deschiderea insolventei de catre un creditor(furinizor), putem cere concordatul preventiv(intra in vigoare in 13 ianuarie a.c.)?administratorul societatii dorest esa continue activitatea societatii, est ein negocieri cu mai multi potentiali clienti
Este tardiv
Puteti cere reorganizarea in conformitate cu L 85/2006
Dar daca eu n`am nici un activ pe firma?doar pe pers fizica.
Dar daca eu n`am nici un activ pe firma?doar pe pers fizica.

Si care este intrebarea ??

Alte discuții în legătură

Concordatul preventiv faleza faleza se poate folosi concordatul preventiv in cazul datoriilor fata de stat,si fata de banci (vezi toată discuția)
Faliment ContSters69698 ContSters69698 Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)
cazul meu-bancruta frauduloasa da sau nu ? ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Povestea sta cam asa: infiintez un srl cu un asociat( eu si administrator), srl nu va avea activitate dar achizitionez materie ... (vezi toată discuția)