avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate Mircica+

Activitate Mircica+

Răspuns la discuția bataie la politie
Cu asa incurajari, chiar ca a meritat sa caut un raspuns pe acest forum. E bine de stiut ca exista in continuare prejudecati si mentalitati de caverna, in umbra unui anonimat pe internet.
Trebuia sa il omoare atunci in sectie si poate erati multumiti ca nici cei care au tinut de sase nu si-au facut treaba si ca drogurile n-au fost suficiente sa il anestezieze inainte de a i se apasa bocancul pe gat.
Nu toti traim in Bucuresti sa chemam televiziuni; daca ne bate un "militian" si avem o varsta frageda nu mai putem gandi sa chemam salvarea daca inca ne tinem pe picioare.
Prietenul meu si oricine greseste merita sa ne comportam civilizat, si in justitie si pe forumuri, sa nu fim animale si sa respectam drepturile omului.

Ma intereseaza in continuare daca demersul lui de a face plangere impotriva politistilor ar avea o urmare, fie pozitiva in sensul pedepsirii acestora, fie negativa in sensul inrautatirii situatiei lui privind fapta pt care a fost audiat cu parul.
Răspuns la discuția bataie la politie
Deci concluzia este sa faca plangerea.
Poate sa o trimita prin posta la parchet, care parchet e competent daca sunt politisti implicati?
care e termenul in care poate sa o faca, avand in vedere ca de-abia miercuri ii iese certificatul de la imL
Răspuns la discuția bataie la politie
Acum faza cu salvarea, e prea tarziu sa o stie.
Adevarul e ca i-au dat sa nu se vada, daca nu era vanataia de la ochi nu se vedea nici acum nimic. i-a spus avocatului din oficiu acesta ia- zis sa mearga la IML, dar nu mai vrea sa participe cu nimic si bani nu are sa si angajeze.
POate s ademonstreze ca a fost la sectie de la 3 dimineata pana a doua zi la 1 noaptea, am inteles ca o sa scrie pe certificat data bataii. deci n-avea cine sa il bata, singur nu putea sa isi dea cu piciorul ii ceafa sau stomac si altele
Răspuns la discuția bataie la politie
Nu era caz de salvare
a fost si la urgenta. Pana sa vina avocatul din oficiu s-a intamplat. l-au prins in flagrant, furt din masini.
Pe bune, ce sa faca? ii iese certificatul, da nu vrea nimeni sa-i dea un sfat
Răspuns la discuția bataie la politie
A fost la IML si va lua certificactul saptamana viitoare.
Problema e ca ii e frica, sa nu se puna rau cu politistii, are si fapta aia pt care e cercetat, ii este fff frica. Dar nici ei nu trebuiau sa il bata, nu?
Am un prieten care a fost chemat la sectia de politie si a fost audiat. Cand l-am vazut a doua zi avea deja un ochi vanat si l-am intrebat ce s-a intamplat,a recunoscut cu greu ca fusese batut, de mai multi politisti, pe rand, l-au dat cu capul de fiset, i-au dat cuo bata la talpi si mai multe lovituri, majoritatea nu se vad ca urme.
Ce il sfatuiti sa faca?
Răspuns la discuția recuperare taxa auto


Termenul d e prescriptie e de 5 ani!!


Cum de 5 ani?
Răspuns la discuția In drept :art 282-298 C.pr.civ
Art. 282-298 Cod proc. civ. contin prevederile legale pt exercitarea apelului ( termen, conditii etc.).
"In drept" adica pe aceste prevederi din cod se intemeiaza exercitarea apelului. Nu inseamna decat ca e legal sa faci apel, conform prevederilor legale in vigoare.
Răspuns la discuția buna
Daca spuneti adevarul nu vi se poate intampla nimic.
Ati fost de buna-credinta.