avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate maz

Activitate maz

Răspuns la discuția chemare in judecata pretentii
nu a contestat executarea .tocmai asta este problema mea. a intervenit alt proces prin care a castigat in instanta imobilul.
Răspuns la discuția chemare in judecata pretentii
problema este ca imi cere mie banii care au fost dati executorului.nu cer eu nimic nici lui nici executorului.
buna ziua. am si eu o problema. in 2016, in baza unei sentinte civile ramasa definitiva prin respingerea apelului s-a dispus evacuarea dintr-un imobil a unui domn. nevrand sa evacueze imobilul, am apelat la executor judecatoresc, cheltuiala cu executarea fiind suportata de domnul in cauza. acum, intre timp acesta a castigat in instanta, in 2017 dreptul de proprietate asupra imobilului. acum, in 2020 ma da in judecata pentru a-i restitui cheltuielile de executare. precizez ca executarea a avut loc in mai 2017. cum ma pot apara in acest caz, avand in vedere ca banii au mers catre executor.
Poate fi infiintat un ong in scop religios?
pentru sandwich si orice altceva de mancare ar fi trebuit sa aveti cod de restaurant. aveti nevoie de autorizatia de functionare care se obtine de la primaria de care apartineti. pentru aceasta este posibil sa va solicite cei de la primarie in functie de hcl alte avize si autorizatii. oricum aveti nevoie de avizul dsv, contract cu o firma de salubrizare
Răspuns la discuția cod civil
prin partaj .
Răspuns la discuția succesiune
mergeti in instanta. se poate dezbate succesiunea prin instanta in cazul in care ceilalti succesibil nu vor sa vina la notar.
nu poate. este dreptul copilului de a fi ocrotit de parinte. copilul nu este un lucru de care atunci cand te plictisesti il arunci.
Răspuns la discuția Mostenire datorii bancare
cand acceptai o mostenire o acceptati cu active si pasive. adica si cu datoriile defunctului. puteti accepta mostenirea sub beneficiu de inventar. consultati un notar sau un avocat.
Răspuns la discuția Reînființare SRL
solicitati verificarea de denumire pe site-ul onrc si vedeti daca intre timp nu a fost acordata denumirea altei societati. nu va costa nimic. incercati. raspunsul se da in cateva minute.