am divortat din 2006 din motivul ''parasire de domiciliu'' in urma divortului copilul a ramas in custodia mea adica tatalui mama trebuie sa plateasca pensie alimentara in urma hotararii judecatoresti dar ea nu a platit nimic pana acum deoarece este plecata in spania . nu am o adresa a mame-i si nu stiu cum as putea obtine banii care ea trebuie sa-i dea in cuantumul pensiei alimentare . va rog frumos sfatuitima ce sa fac sa pot obtine aceasta hotarare in beneficiul copilului. va multumesc !!!!
sunt casatorita de peste 18 ani si in ultimii an relatia noastra s-a racit din cauza lui datorita faptului ca a intrat in patima alcoolului . vreau sa divotez dar el nici nu vrea sa auda . ce trebuie sa fac sa pot divorta chiar daca el nu vrea ?
sunt un tata care are castig de cauza in urma sentintei judecatoresti a divortului. mama copilului a parasit domiciliul in urma carea a rezultat divortul . copilul a fost incredintat tatalui prin hotarare judecatoreasca, mama copilului urmand sa plateasca pensia de intrtinere . din nefericire pentru copil acesta nu a primit nici un ajutor financiar din partea mamei datorita lipsei acestea din tara., si divortul a fost pronuntat tot in lipsa mamei dat fiind faptul ca aceasta nu era in tara
procedurile de divor au fost efectuate in mod legal adica parata a fost citata prin intermediul presei ,cea ce se si gaseste in dosarul de divort. dupa aprope 3 ani mama isi vrea copilul in custodie (acunm avand 10 ani ) eu vrea sa stiu daca poate ataca sentinta de divort dupa ce a trecut o perioada de aproape 3 ani de la divort si ce drepturi mai poate dobandi asupra custodiei copilului daca in toti acesti an (adica 5ani de la parasirea domicililiui si 3 de la sentinta de divort acordata in favoarea tatalui)parata (mama) ataca sentinta! va multumesc !!!