avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sentinta de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sentinta de divort

se poate ataca sentinta de divort dupa ce a fost a fost inchisa
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:48, 12 Ianuarie 2010
Cum adica a fost inchisa? ....a ramas definitiva si irevocabila?
poate dupa ce a fost pronuntata!?!?
Sentinta poate fi atacabila cu apel , in termen de 30 de zile de la comunicare.Decizia , cu recurs , termenul fiind acelasi.In afara de recurs , cale extraordinara de atac ,poate fi exercitata , pentru motive limitativ prevazute de lege contestatia in anulare (nelegala citare, necompetenta de ordine publice a instantelor de judecata )
Revizuirea nu e incidenta in materie de divort.

Ramane ca dumneavoastra sa apreciati ce aspecte doriti sa criticati prin exercitarea unei cai de atac (nu gasesc, oportunitatea , spre exemplu , criticarii motivelor temeinice care au condus la desfacerea casatoriei , in anumite situatii ).

Succes.;)
Eu cred ca ar trebui sa explicati la ce va referiti.exprimarea dvs.este improprie si nelamuritoare.
Care este sensul cuvintelor"sentinta inchisa" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasarea dosarului cris_deo cris_deo buna ziua. daca a trecut termenul in care puteam face recurs la un procs de divort as vrea sa stiu ce se intampla cu dosarul respectiv, deoarece in cazul in ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva Ramona1982 Ramona1982 daca s-a dat o hotarare definitiva exista vreo cale ordinare sau extraordinara de atac? am vazut ca sentinta nu e prevazuta cu apel sau recurs, ce e de facut? (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)