avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

am divortat din 2006 din motivul ''parasire de domiciliu'' in urma divortului copilul a ramas in custodia mea adica tatalui mama trebuie sa plateasca pensie alimentara in urma hotararii judecatoresti dar ea nu a platit nimic pana acum deoarece este plecata in spania . nu am o adresa a mame-i si nu stiu cum as putea obtine banii care ea trebuie sa-i dea in cuantumul pensiei alimentare . va rog frumos sfatuitima ce sa fac sa pot obtine aceasta hotarare in beneficiul copilului. va multumesc !!!!
Cel mai recent răspuns: danacr3 , utilizator 03:40, 26 Ianuarie 2012
Depuneti plangere penala la politie pentru comiterea infractiunii de ''abandon de familile''.
dupa ce depuneti plangerea va rog sa imi spuneti si mie la finalul cercetarii care va fi solutia
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor BIANCA_MARIO MOISE BIANCA_MARIO MOISE buna seara, dau o pensie alimentara de 800 de ron,fetitei mele de 16 ani ,fata e incredintata fostei soti,acum o luna fata mea a parasit tara si a plecat la o ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare- rea credinta? hanah02 hanah02 Buna ziua, As dori sa ma interez daca neplata pensiei alimentare este dovada de rea-credinta sau imposibilitate de plata. In urma hotararii judecatoresti de ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara alina_konya alina_konya Buna ziua!Suntem divortati de 1 an jumatate,copilul este in custodia mea,a mamei,sentinta este definitiva si irevocabila in care este stipulat plata pensiei ... (vezi toată discuția)