Bun va multumesc pentru aceasta informatie. Exista vreo posibilitate sa ma interesez la ce parchet se afla dosarul meu si in ce stadiu este? Eu astept cu nerabdare sa imi vina si din partea astalalta NUP deoarece am nevoie de permis. Va multumesc
Va informam ca in baza adresei nr......din.....,referitor la dosarul nr.........,domnul......magistrat.......,prim-procuror militar al parchetulu militar de pe langa trib Bucuresti, in temeiul disp.art.228 alin 1.rap.la art.10 lit b.proc.pen.a dispus:
1.NUP fata de ............de cadrul.........sub aspectul nfr.prev.art 37 din legea nr.319/2006.
2.Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului.
3. Se comunica.
Ma aflam in drum spre serviciu cand s-a intamplat incidentul, cu masina personala. Am fost la parchetul militar buc, si dupa 2 sapt mi-a trimis acasa NUP. Am discutat cu prim-procuroru de acolo si mi-a spus ca este posibil sa fiu judecat in 2 dosare deodata. Acuma astept sa imi vina si din partea astalalta NUP ca sa pot sa ma duc sa ridic permisu, pot sa aflu eu in ce stadiu se afla dosarul?sau numarul de inregistrare?
Buna ziua,
am si eu o nelamurire....exista posibilitatea sa ma ancheteze 2 parchete de-odata adica unu civil si unul al MapN? asta fiind faptul ca lucrez in cadrul armatei ca un simplu soldat gradat voluntar. Ca sa fiu mai clar ...acum 2 luni de zile am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu o victima (un coleg de al meu cu care eram in masina),bine ca acest coleg nu a avut pretentii asupra mea de niciun fel, ok am fost gasit vinovat, imi asum raspunderea #-o :sorry: mi-sa luat permisul de conducere pe 15 zile cu drept de conducere. Acuma am sunat la politie si am intrebat daca s-a facut dosarul si daca a plecat spre parchet....raspunsul dupa 2 luni de zile fiind ca v-a pleca sapt asta...ok toate bune si frumoase...cat de cat...urmand sa primesc de la serviciu un telefon si sa ma informeze ca sapt viitoare sa fiu prezent la Parchet la Bucuresti....din cate am inteles eu am un dosar pe rol care este in Jud PH si un dosar care se v-a inchia la Bucuresti sapt viitoare. este posibil asa ceva? Si eu cand am sa imi vad permisul de conducere care a fost suspendat pe 3 luni de zile?Acestea erau niste intrebari adresate domnului politai care ancheta cazul....el nu a stiut ce sa imi raspunda#-o#-o#-oX-(X-(
Telefonul a fost primit de la firma Vodafone gratis, asa prevedea contractul nu l-am solicitat eu, ei au spus oferta si plus ca am semnat contractul cu ei mi-a dat telefonul gratis.Cum as putea sa reziliez contractu?? Am vorbit cu ei si au spus ca nu au cum sa rezilieze contractul numai daca platesc suma de 200 de euro atunci se poate. Mi-e mi se pare o chestie abuziva. De pe acel telefon nu am vorbit decat 5 minute intr-un an de zile. Va rog frumos spuneti-mi ce pasi sa urmez si ce sa fac. Va multumesc mult
Buna. Am si eu nevoie de o informatie privind noua lege de reziliere a contractelor intre consumator si comerciant incheiat inainte de termen. Problema mea fiind semnarea unui contract pe durata de 24 de luni intre mine si Vodafone Romania SA. Contractul a fost semnat in 11.09.2009 . Neutilizand acest serviciu am ajuns la concluzia sa anulez contractul, dar fiind inainte de termen cei de la Vodafone au raspuns ca trebuie sa platesc o penalizare pentru perioada ramasa pana la expirarea contractului. Eu nu am folosit nici servicile si nici produsul de la ei.Va rog dati-mi un sfat cum as putea rezolva aceasta problema. Este valabila stirea auzita la televiziune referitor la aceste situatii? Va multumesc anticipat
Buna seara, va multumesc ptr ca mi-ati raspuns dar problema pe mine ma interesa nu dovada ci cand imi ajunge neinceperea urmarii penale,ca fara aia nu pot ridica permisu de la politie.Va multumesc
Eu azi am fost la parchet, am intrat in audienta cu procuroru si m-a pus sa fac o cerere in care sa spercific ca imi trebuie permisu si ca nu am mai luat dovada de circulatie, cica pe baza asta se grabeste la solutionarea dosarului #-o acuma is curios in cat timp primesc neinceperea urmarii penale:(( dupa care pot sa ma duc cu ea la politie si sa imi dea permisu inapoi:D eu cred ca in termen de 10-30 de zile sa o primesc(asa am auzit ).Incearca si dute si intra in audienta si vezi ce iti zice.In caz de m-ai afli ceva posteaza aici ca poate au ce invata alti din greseliile noastre:"> Bafta
Buna ziua,
Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul "Neacordare de prioritate la autovehicule.Accident rutier soldat cu vatamari corporale" , am primit dovada de circulatie tot pe aceeasi data cu drept de circulatie pana in data de 12.11.2009. Cel care m-i la luat a spus ca ptr 2 luni.Din cate am inteles eu m-i sa facut dosar penal care urma sa ajunga la Parchet. Din nefericire ptr mine politistul dupa 2 zile dupa ce am avut eu accidentu a plecat in concediu. Am facut rost de nr lui de telefon si am vb cu dansul,a zis ca dupa ce termina concediu (adica o luna de zile) o sa imi depuna dosaru. Problema mea este ca azi 12.01.2010 se fac 2 luni de cand nu mai am permisu, eu trebuie neaparat sa astept sa imi ajunga neonceperea neurmarii penale ca sa imi ridic permisu? Am inteles ca dosaru poate sa stea la parchet si cateva luni. VA MULTUMESC si astept un raspuns in favoarea mea:D