Buna. Am si eu nevoie de o informatie privind noua lege de reziliere a contractelor intre consumator si comerciant incheiat inainte de termen. Problema mea fiind semnarea unui contract pe durata de 24 de luni intre mine si Vodafone Romania SA. Contractul a fost semnat in 11.09.2009 . Neutilizand acest serviciu am ajuns la concluzia sa anulez contractul, dar fiind inainte de termen cei de la Vodafone au raspuns ca trebuie sa platesc o penalizare pentru perioada ramasa pana la expirarea contractului. Eu nu am folosit nici servicile si nici produsul de la ei.Va rog dati-mi un sfat cum as putea rezolva aceasta problema. Este valabila stirea auzita la televiziune referitor la aceste situatii? Va multumesc anticipat
Telefonul a fost primit de la firma Vodafone gratis, asa prevedea contractul nu l-am solicitat eu, ei au spus oferta si plus ca am semnat contractul cu ei mi-a dat telefonul gratis.Cum as putea sa reziliez contractu?? Am vorbit cu ei si au spus ca nu au cum sa rezilieze contractul numai daca platesc suma de 200 de euro atunci se poate. Mi-e mi se pare o chestie abuziva. De pe acel telefon nu am vorbit decat 5 minute intr-un an de zile. Va rog frumos spuneti-mi ce pasi sa urmez si ce sa fac. Va multumesc mult