avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate gigi-adriana

Activitate gigi-adriana

Unde sa depun plangerea penala la parchetul sectorului 6 unde locuiesc eu sa la parchetul sectorului 4 unde locuieste fostul sot? Am hotararea de divort definitiva si irevocabila cu suma de 300 de lei din care nu a achitat nimic de 2 ani si 5 luni. Si un model de plangere daca ma poate ajuta cineva.Va multumesc
Răspuns la discuția Pensia alimentara
Da in hotarare suma este de 300lei.Si in acest caz pot sa merg doar la procuratura fara sa mai ajung in instanta? Divortul sa terminat in noiembrie 2007 si pensia e ceruta de la data introducerii actiunii de divorta adica 31 iulie 2007. MULTUMESC
Am divortat in 2007 si am ramas cu un copil in varsta de 14 ani.De atunci nu am primit pensie alimentara.Care sunt pasii de urmat in aceasta situatie si daca in instanta imi trebuie neaparat un avocat.In instanta fostul a spus ca da 300 de lei pensie fara sa aduca vreo hartie care sa dovedeasca ca are de unde da acesti bani.De la divorti si pana in prezent locuiesc cu chirie dar din pacate fara contract.Daca ma puteti ajuta ! Va multumesc.