avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon de familie

Unde sa depun plangerea penala la parchetul sectorului 6 unde locuiesc eu sa la parchetul sectorului 4 unde locuieste fostul sot? Am hotararea de divort definitiva si irevocabila cu suma de 300 de lei din care nu a achitat nimic de 2 ani si 5 luni. Si un model de plangere daca ma poate ajuta cineva.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 10:10, 14 Ianuarie 2010
nu au ce sa va faca cei de la parchet.
dvs trebuie sa mergeti la un executor judecatoresc, ca sa-l executati pe sot sa va plateasca suma din hotarare.
Plangerea pentru abandon de familienu va garanteaza recuperarea sumelor restante si nici faptul ca pe viitor veti primi aceste sume. Daca doriti cu adevarat recuperarea sumelor si cunoasteti locul de munca al tatalui, nici nu aveti nevoie de executor pentru punerea in executare a hotararii. Faceti o cerere la judecatorie prin care solicitati infiintarea porprii asupra salariului tatalui. Insanta va trimite angajatorului ordonanta de infiitnare a popririi. Veti primi esalonat si banii din urma.
In situatia in care nu cunoasteti locul de munca, apelati la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara gigi-adriana gigi-adriana Am divortat in 2007 si am ramas cu un copil in varsta de 14 ani.De atunci nu am primit pensie alimentara.Care sunt pasii de urmat in aceasta situatie si daca ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru neplata pensiei alimentare ela_mia07 ela_mia07 Nu am mai primit pensie alimentara ptr.fetita mea din luna septembrie si am facut plangere penala si as dori sa stiu cum se procedeaza in continuare si cat ... (vezi toată discuția)