avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere penala pentru neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere penala pentru neplata pensiei alimentare

Nu am mai primit pensie alimentara ptr.fetita mea din luna septembrie si am facut plangere penala si as dori sa stiu cum se procedeaza in continuare si cat dureaza pana la primirea pensiei?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:50, 16 Ianuarie 2014
Daca ati depus plangere penala nimeni nu va garanteaza ca veti si primi banii.

Infractiunea de abandon de familie exista daca tatal are venituri si nu plateste pensia cu rea-credinta. Daca nu are venituri nu veti rezolva nimic.

Nu ati incercat sa puneti in executare sentinta prin intermediul unui executor judectoresc? Cunoasteti ceva despre locul de munca al tatalui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprimirea pensiei alimentare ela_mia07 ela_mia07 buna seara! nu am mai primit pensia alimentara din luna septembrie anul trecut si am facut plangere penala in luna ianuarie si nu stiu de ce dureaza asa de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara melaniapop melaniapop buna ziua am o hotarare definitiva pentru plata pensiei alimentare in cuantum de 10% din veniturile nete ale tatalui copilului din data de 5.12.2008 si nici ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de 2 luni edana edana Am o intrebare, daca fostul nu a mai platit pensia alimentara din luna august si acum e plecat din tara,pot face ceva? (vezi toată discuția)