As dori sa va cer cateva sugestii pentru rezolvarea unei probleme cel putin ciudate cu asociatia de propietari.
Locuiesc intr-un blo de 8 etaje la etajul 1. Acum doua zile dimineață pe la ora 10 am observat ca în bucătărie pe tavan in dreptul nișei pe unde trec țevile de apa precum și tava de scurgere, începe sa picure apa. Toate bune și " frumoase" mă ducla vecina de deasupra o întreb ce se întâmplă și-mi arata ca și la ea este la fel. Mergem mai sus la etajul 3 nu ni se deschide ușa, urcam la 4 acolo totul este ok. Intre timp aflam ca și la parter lucrurile nu stau prea bine. Bun, am mers la presedinte, a oprit apa si a incercat sa dea de vecina de la 3. Intr-un final dupa mai multe incercari a reusit sa dea de ea si a rugat-o sa-l lase sa verifce, bineinteles dupa ce i-a explicat situatia. Vecina respectiva i-a spus ca a verifcat ea si ca la ea nu e nici o problema si a inchis usa. A trecut o zi si vad ca nu se rezolva nimic si intrebam si noi, cei cu bucatariile inundate ce se intampla. Presedintele spune ca el nu are ce sa faca ca e treBa lui, administratorul la fel... Astazi am facut o hartie prin care instiintam asociatia ca exista o problema pe coloana de apa si ca solicitam rezolvarea situației. Aceasta hartie este semnata de toate apartamentele de pe linia respectiva mai putin de doamna de la etajul 3. Bineînțeles ca nici președintele si nici administratorul nu vrea sa primeasca hartia. Ma gandesc ca maine s o trimit recomandata catre asociatie cu confrmare de primire insa mai departe, sincer nu stiu ce mai este de făcut.
Acesta este motivul din care am decis sa va scriu si va rog sa-mi impartasiti parerea voastra profesionista.
As dori sa va intreb daca, in situatia in care mama este cadru militar si nu este angajata cu contract de munca ci este sub legea 80/1995, care nu prevede acest beneficiu banesc la nasterea unui copil, cum ar trebui sa procedeze tatal (daca este posibil) sa solicite societatii comerciala la care este angajat acest drept? Ce documente sunt necesare, si daca cumva mama trebuie sa obtina o adeverinta prin care sa se ateste ca nu beneficiaza de aceasta prima