"Nu se intampla nimic.
Nu erati obligat sa ii dati banii in urma unui raport juridic obligational".
pronuntarea s-a dat, iar pentru onorariul dl. avocat s-a stabilit suma de 200 lei. nu i-am trimis banii si in fiecare zi ma suna si imi trimite mesajele sa imi onorez obligatia. in cazul in care nu o voi face va fi nevoit sa depuna la dosar o adresa in acest sens. oricum am ales sa fac apel cu un alt avocat. ce ma sfatuiti sa fac si cum sa procedez? mentionez ca dl avocat m-a intrbat daca vreau concluzii scrise si ca tb sa ii platesc onorariul de 400 ron. totul s-a facut telefonic. nu am semnat nimic.
pai si atunci ce se poate intampla daca nu vreau sa platesc acesti bani? in conditiile in care acele concluzii ar fi trebuit depuse pana azi si ar trebui sa ii trimit banii vineri? oricum acel avocat nu avea timp sa discute cu mine si sa incercam sa gasim impreuna solutii. merge numai pe ideea lui.
am si eu o mica intrebare. daca a fost desemnat un avocat din oficiu intr-un dosar penal, dar acesta a cerut 400 ron pentru redactarea concluziilor scrise este legal? multumesc
pentru ca a recunoscut faptele si asta s-a cerut. inclusiv avocatul a spus acest lucru. ca probabil asta se da inchisoare cu suspendare. pe mine ma intereseaza mai mult ce s-ar putea intampla in ultimul dosar.
buna ziua. am o intrebare si doresc un sfat. prietenul meu a urmeaza sa primeasca o rezolutie de la judecatorie cu inchisoare cu suspendare pentru conducere fara permis si sustragerea de la probele biologice. Acum 6 luni a mai fost prins pentru conducere fara permis. Alt dosar penal. Este posibil ca il ultimul dosar penal sa primeasca o amenda penala sau tot inchisoare cu suspendare?