avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai multe dosare penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai multe dosare penale

buna ziua. am o intrebare si doresc un sfat. prietenul meu a urmeaza sa primeasca o rezolutie de la judecatorie cu inchisoare cu suspendare pentru conducere fara permis si sustragerea de la probele biologice. Acum 6 luni a mai fost prins pentru conducere fara permis. Alt dosar penal. Este posibil ca il ultimul dosar penal sa primeasca o amenda penala sau tot inchisoare cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:36, 9 Februarie 2011
Buna ziua
1. De unde stiti dvs sigur ca solutia instantei va fi una de inchisoare cu suspendare?
2.Nu are cum sa primeasca o amenda penala pentru al doilea dosar penal
pentru ca a recunoscut faptele si asta s-a cerut. inclusiv avocatul a spus acest lucru. ca probabil asta se da inchisoare cu suspendare. pe mine ma intereseaza mai mult ce s-ar putea intampla in ultimul dosar.
Posibil ca in primul dosar sa se dea o pedeapsa cu suspendare, insa nu mica sa va fie mirarea daca in cel de-al doilea se da una cu executare la care se adauga si prima. Perseveranta infractionala nu e privita cu ochi buni de magistrati, insa cu un avocat foarte bun in domeniu, poate are noroc si de data asta...atentie insa la a treia!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
M-as mira sa nu primeasca cu executare. Conducerea fara permis este infractiune intentionata.
Daca a doua infractiune este savarsita in perioada de incercare,in mod sigur pedeapsa care va fi aplicata va fi cu executare,urmand a executa cele doua pedepse cumulate intr-un loc de detentie,ca urmare a revocarii beneficiului suspendarii conditionate a executarii primei pedepse..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia cu permisul suspendat in termenul de incercare calian constantin calian constantin vreau sa stiu fiind condamnat la 5 luni inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani privind circulatia cu permisul suspendat si numere ... (vezi toată discuția)
Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul cu permisul anulat Adi001 Adi001 Salut. In urma cu 2 ani si 4 luni am fost condamnat in urma unui accident de circulatie la 6 luni cu suspendare si 2 ani si 6 luni perioada de incercare. La ... (vezi toată discuția)