avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Circulatia cu permisul suspendat in termenul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Circulatia cu permisul suspendat in termenul de incercare

vreau sa stiu fiind condamnat la 5 luni inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani privind circulatia cu permisul suspendat si numere expirate,,,am savirsit din nou la 1 luna de zile de la pronuntare o noua infractiune =,conducand un autoturism cu permisul suspendat .......ce pedeapsa risc? pot obtine amenda penala? sau o pedeapsa de 1 an de zile cu executare?si cit poate fi maxim? si daca parasesc tara ,voi fi dat sau nu in urmarire internationala? si ...dupa 6 ani ma pot reintoarce in romania? va multumesc anticipat..
Ultima modificare: Duminică, 14 Decembrie 2014
calian constantin, utilizator
Daca veti fi condamnat, mergeti la puscarie, veti avea de executat cele 5 luni, plus pedeapsa dispusa pentru noua infractiune.
ce sanse am sa scap fara executare?chiar mergem la puscarie?si daca e posibil sa fiu dat in urmarire internationala in caz de sustragere de la executare?
va multumesc
Pedeapsa o veti executa in regim privativ de libertate.
va multumesc,,,o ultima intrebare....sustragerea de la executarea pedepsei privative de libertate atrage urmarirea internationala?
Atrage urmarirea internationala sustragerea...

Nu va complicati inutil...

Alte discuții în legătură

Mai multe dosare penale mebebe mebebe buna ziua. am o intrebare si doresc un sfat. prietenul meu a urmeaza sa primeasca o rezolutie de la judecatorie cu inchisoare cu suspendare pentru conducere ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan silesile silesile faptic s-a intamplat in urma cu aproape un an cand mi-i s-a ridicat permisul dupa un test cu aparatul etilotest care a masurat 0,6 in aerul expirat. apoi au ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost anulat permisul și am executat o pedeapsă în regim privativ de libertate. când îl pot redobândi? Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)