vreau sa stiu fiind condamnat la 5 luni inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani privind circulatia cu permisul suspendat si numere expirate,,,am savirsit din nou la 1 luna de zile de la pronuntare o noua infractiune =,conducand un autoturism cu permisul suspendat .......ce pedeapsa risc? pot obtine amenda penala? sau o pedeapsa de 1 an de zile cu executare?si cit poate fi maxim? si daca parasesc tara ,voi fi dat sau nu in urmarire internationala? si ...dupa 6 ani ma pot reintoarce in romania? va multumesc anticipat..
multumesc frumos pentru raspuns...dar raspunsurile sint cit se poate de evazive...si nu cred ca cineva din lume isi doreste sa mearga la puscarie ptr aceasta infractiune...
Raspunsurile sunt exacte si nu evazive.
Nimic nu va impiedica sa mergeti sa consultati un avocat pentru discutii si variante diverse insa avocatii percep tarif pe ora si nu vad sensul din moment ce ati aflat rezultatul final.
Se pare ca nu ati inteles actul de clementa al instantei care v-a suspendat conditionat executarea pedeapsei si ati perseverat in activitatea infractionala. Din moment ce erati in timpul termenului de incercare si stiati foarte bine ca nu trebuie sa savarsiti alte infractiuni ca va duceti la puscarie, sunteti singurul responsabil.
Alcoolemie la volan
silesile
faptic s-a intamplat in urma cu aproape un an cand mi-i s-a ridicat permisul dupa un test cu aparatul etilotest care a masurat 0,6 in aerul expirat. apoi au ... (vezi toată discuția)