Doamna Cornelia, raspunsul dumneavoastra suna mai incurajator. Va multumesc pt raspunsuri si pt timpul acordat.De asemenea multumesc si doamnei Moni Miron
Pai da ...insa sa presupunem ca aceasta perioada a mea nu este una foarte productiva :) si desi nu este o suma enorma....nu reusesc sa platesc in acest moment acei 900 de lei.....cumva nu e corect si logic...dak nu ma lasa sa`l suspend..pt k urmeaza o alta transa si o alta transa si tot asa. Insa dak o suspend acu ...raman cei 900 de lei....datorie cu care teoretic ma descurc, plus un 0.1 % penalizare pe zi
Buna ziua , in cazul in care detin o societate cu rulaj zero insa cu o datorie de 900 lei la stat acumulat in urma impozitului forfetar.....am posibilitatea sa suspend activitatea, luand in considerare acei 900 de lei? Stiu ca se adauga penalizari pt fiecare zi insa nu doresc sa acumlez alte "transe" din impozitul forfetar. Multumesc
Exista posibilitatea de a semna un contract de cesiune de drepturi de autor, intre mine ca persoana fizica (autorul unei opere
artistice) si intre o societate al carui Administrator unic sunt tot eu?
Din cea ce stiu eu pana acum este faptul ca Persoanele juridice sunt o fictiune creata de legiuitor pentru a facilita anumite activitati,
dar acestea nu pot desfasura o activitate creativa, vointa lor este data de persoanele fizice care le-au infiintat. O opera poate fi creata
numai de catre o persoana sau un grup de persoane fizice, intrucat numai acestea au capacitatea de a crea.
Mai exact in cazul in care am creat un scenariu pentru un nou concept(format) de emisiune TV, si detin drepturi de copyright, protectie pt.
diferite elemente cum ar fi decorul (prin OSIM -Desene si Modele), etc. si doresc ca acest format sa fie produs si valorificat de
societatea al carui administrator sunt tot eu. Exista aceasta posibilitate?
Buna ziua, as dori sa stiu care este procedura pe care trebuie sa o urmeze cineva, daca doreste sa organizeze o licitatie. Ca organizator de spectacole/concerte intentionez sa organizez o licitatie pentru drepturile de televizare al unui concert. Sunt nevoit sa apelez la o casa de licitatii ori exista posibilitatea sa organizez ca persoana juridica o licitatie privata prin ajutorul, indrumarea etc. al unui jurist sau avocat.
Multumesc anticipat.