Buna ziua , in cazul in care detin o societate cu rulaj zero insa cu o datorie de 900 lei la stat acumulat in urma impozitului forfetar.....am posibilitatea sa suspend activitatea, luand in considerare acei 900 de lei? Stiu ca se adauga penalizari pt fiecare zi insa nu doresc sa acumlez alte "transe" din impozitul forfetar. Multumesc
achitati cei 900 lei si bagati in suspendare firma pentru a evita pe viitor plata impozitului forfetar, nu puteti suspenda activitatea pana nu platiti datoria la stat!
Puteti suspenda activitatea pe o perioada de maxim 3 ani.
In schimb nu veti obtine regim derogatoriu de depunere declaratii si va trebui sa depuneti declaratiile la fiecare termen lunar sau trimestrial, in functie de cum v-ati inregistrat in vectorul fiscal.
Pai da ...insa sa presupunem ca aceasta perioada a mea nu este una foarte productiva :) si desi nu este o suma enorma....nu reusesc sa platesc in acest moment acei 900 de lei.....cumva nu e corect si logic...dak nu ma lasa sa`l suspend..pt k urmeaza o alta transa si o alta transa si tot asa. Insa dak o suspend acu ...raman cei 900 de lei....datorie cu care teoretic ma descurc, plus un 0.1 % penalizare pe zi
Doamna Cornelia, raspunsul dumneavoastra suna mai incurajator. Va multumesc pt raspunsuri si pt timpul acordat.De asemenea multumesc si doamnei Moni Miron
Plata imp forfetar
zdb
cand se plateste anul asta prima transa din impozitul forfetar?
cat se plateste, adica pe cate luni se ia in calcul: incepand din mai sau din ianuarie?
mai ... (vezi toată discuția)