avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Organizarea unei licitatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Organizarea unei licitatii

Buna ziua, as dori sa stiu care este procedura pe care trebuie sa o urmeze cineva, daca doreste sa organizeze o licitatie. Ca organizator de spectacole/concerte intentionez sa organizez o licitatie pentru drepturile de televizare al unui concert. Sunt nevoit sa apelez la o casa de licitatii ori exista posibilitatea sa organizez ca persoana juridica o licitatie privata prin ajutorul, indrumarea etc. al unui jurist sau avocat.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters121264 , utilizator 20:35, 25 Martie 2010
Eu cred ca daca va inspirati din OUG nr. 34/2006 si normele de aplicare ale acesteia, cel putin in ceea ce priveste intocmirea Caietului de sarcini, puteti sa organizati licitatia
Va multumesc pt raspuns, si pt timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)
Prevederi legale-licitatie!! oachi oachi Va rog f mult daca ma puteti ajuta cu niste reglementari legale in ceea ce priveste procedura de organizare a unei licitatii......etc-tot ce e legat de ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice dragos-hirnia dragos-hirnia Buna ziua, as vrea sa stiu si eu, unde pot gasi un model de oferta pentru prestari servicii pentru o licitatie publica. reprezint o societate nou infiintata si ... (vezi toată discuția)