avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate messiane

Activitate messiane

Răspuns la discuția acte de proprietate
offfffffffff deci......acum mai am decat actul de mostenire,,,,nu este normal sa imi fac rost de acte de vinzare cumparare a casei ca sa o pot vinde?! este simplu.....in baza certificatului de mostenitor imi vor elibera alte acte de vinzare cumparare nu?! cum as putea sa vind casa daca nu am acte de vinzare cumpare......logic!!!
Răspuns la discuția acte de proprietate
Ma mai ajuta si pe mine cineva cu 1 sfat......????? pls
Răspuns la discuția acte de proprietate
Ar trebuii sa ma duc cu actul de mostenire la 1 institutie si acea institutie sa imi elibereze alte acte de proprietate(am inteles ca trebuie declarat pierdute in monitorul ofycyal)....is simple.....nu?!
Răspuns la discuția acte de proprietate
:(Oameni buni....notarul la care sa facut succesiunea(mama mi-a cedat mie casa) a spus ca va trebuii sa ma duc la icralul de unde sau eliberat primele acte de proprietate si...de acolo imi vor fi eliberate noile acte.....numai ca mi-a spus ca.....cica dureaza.EU detin doar actul de succesiune in original in care se stipuleaza ca mama mea renunta la casa in favoarea mea. Stye cineva cam cat costa sau cata dureaza sa scot alte acte????? pls hellp me!!!
Răspuns la discuția acte de proprietate
Asta am inteles.....dar ar mai fi o problema...Am auzit ca birocratia te omoara in romania.....stye cineva cam cat ar costa actele de vinzare-cumparare si cat timp dureaza?? MULTUMESC (oricum...vreu sa vind apartamentul si sa uit de romania)#-o
Am mostenit 1 apartament de 3 camere si actele de proprietate imi sunt retinute de mama mea. Am mai ramas doar cu actul de mostenire (in original......un notar mi-a spus ca detin actul suprem) si as dorii sa styu care este procedura prin care pot optine noi acte si cam....c.at ar costa.....cat poate sa dureze....etc. MULTUMESC F MULT
sal!!! am 40 de ani sunt din galati si....nu mai tin minte de cind u am mai platit factura vodafoone. De curand am primit somatii de la 1 firma de recuperare care ma bat la cap, Mentionez ca stau la tara am 4 copii si eu si sotia nu muncim...traim doar din banii de alocatie a copiilor si din ce ma mai descurc eu....nu am masina ....am doar rate la banci... CUM SA PROCEDEZ? CARE ESTE PROCEDURA VODAFOONE? CE SA FAC??? PLS AJUTATYIMA!!!! MULTUMESC!!!